Bejelentés


~Életmód~ Hogy többet tudhass meg a világról aminek te is része va


Ingyenes Angol online nyelvtanfolyam kezdőknek és újrakezdőknek. Ráadásul most megkapod ajándékba A Hatékony Angol Tanulás Titkai tanulmányom.Hírek
Életmód tábór (képek)

Képek a 2008-2009-es Életmód táborból.

tovább >>


Mantra

Feltőltésre kerültek MANTRÁk és azok értelmezése illetve hatásai.

tovább >>Szavazás


LinkekÜdvözöllek az oldalon! Kellemes és hasznos időtöltést!  •     Célunk, hogy egy olyan oldalt szerkesszünk ahol sokan megtalaljátok a számotokra szükséges illetve hasznos információkat.   •     Mindenképpen az Ezoterika és az Életmod az a két fogalom amit töviről hegyére át fogunk járni és bemutatunk nektek, viszont az oldalon található kis szavazófűlkében kiválaszthatjátok, hogy mi az amit leginkább figyelemmel követnétek, ami leginkább felkelti érdeklődéseteket.   •     Elsősorban egy szép és nagyon hasznos dologgal szeretnék kedveskedni neked:Teréz anya:
Az élet himnuszaAz élet egyetlen - ezért vedd komolyan!

Az élet szép - csodáld meg!
Az élet boldogság - ízleld!
Az élet álom - tedd valósággá!

Az élet kihívás - fogadd el!
Az élet kötelesség - teljesítsd!
Az élet játék - játszd!
Az élet vagyon - használd fel!
Az élet szeretet - add át magad!
Az élet titok - fejtsd meg!
Az élet ígéret - teljesítsd!
Az élet szomorúság - győzd le!
Az élet dal - énekeld!

Az élet küzdelem - harcold meg!
Az élet kaland - vállald!
Az élet jutalom - érdemeld ki!
Az élet élet - éljed!

Továbbiakban szó lesz majd Életmódról, gazdaságról, a pénzről, egész-ségről, környezetvédelemről, mystikumokról és az elmaradhatatlan szeretetről.
Jó szórakozást!  
Tortentek mar erdekes, furcsa, megmagyarazhatatlan dolgok az eletedben? Ird meg nekunk, hogy megoszthassuk tortenetedet az olvasokkal. Az efele tortenetek az Erdekessegek menupontban talalhatoak

A következő menüpontokból válogathatsz:

Siker, EGÉSZ-ség, BőségEleged van abból, hogy semmi sem sikerül neked úgy ahogy szeretnéd, hogy az EGÉSZ-ségi állapotod válságos, hogy a pénztárcád túl karcsú?

Jó helyen jársz!

Miért van az, hogy egyes embereknek olyan egyszerű az élete, megvan mindene és talán még boldog is?Viszont az emberiség nagyrésze keményen meg kell küzdjön az életért, esetleg nem egészséges, nem boldog.
Ha tovább olvasod, talán hozzájuthatsz olyan információkhoz amik hallatán majd rászánod magad, hogy változtass gondolkodásmódodon és ezáltal jobbá tedd életed, hogy elkezdj igazán élni.
Hogy miért mondom ezt? ..hamarosan megtudod.
Először is! Jó ha tisztában vagy azzal hogy mindennek, az egész életednek, az egészségednekbetegségednek, pénztelenségednek, sikerednek TE vagy az oka.

Én vagyok= én vágy-ok= az OK én vagy-ok

Ez az első lépés amit meg kell tenned az életed jobbátételehez, hogy megértsd és elfogadd hogy mindennek Te Vagy az Oka!
Sose hibáztass másokat a te előnytelen helyzetedért. Tudtad hogy a gondolatnak teremtő ereje van? Talán ez a kijelentés, hogy : "a gondolatnak teremtő ereje van" megmagyaráz mindent.
Megmagyarázza az adosságodat, hogy összevesztél szüleiddel vagy pároddal, a betegségeket, hogy az életed nem úgy alakul ahogy te szeretnéd.
Ha körülnézel, az életedben minden ami van azt te hoztad létre gondolataiddal. (A gondolat teremtő erejét avagy a Vonzás törvényét nem is kell magyaráznom. Rengeteg könyv, előadás szól már erről. Személyszerint a A-TITOK című könyvet ajánlanám figyelmedbe.)
Ha már megértetted, hogy gondolataid határozzák meg tetteidet és tetteid pedig az életedet, ha már elfogadtad, hogy mindennek az oka te vagy annak függvényében hogy mit gondolsz, mit teszel, akkor elkezdheted lassacskan jobbra fordítani az életed.     Szánj néhány percet most arra, hogy visszagondolj az elmúlt néhány napra.
Milyen gondolataid voltak? Ha teheted akár le is írhatod egy lapra. Ha ezzel kész vagy akkor most olvasd vissza amit leírtál.
Tetszenek ezek a gondolatok?
Szeretnéd ha mind beteljesűlne?
    ..hány félelemteli, aggódós, rombolós, kisebbrendűs, betegséges, fájdalmas, szomorú, sikertelen gondolatod volt?
    ..és hány SZERetettel telt, boldog, sikeres, gazdag, bizakodó, építő, reményteli, teremtő, magabiztos gondolat volt ezek közt?
Nézz csak végig életed eseményein..Ugyan ilyen arányban történnek életedben a neked tetsző/nem tetsző események mint amilyen arányban vannak az előnyös/előnytelen gondolataid. Szerintem érdemes eltörőlnöd az előnytelen gondolataidat és gyarapítanod az előnyös gondolatokat. Nagyon sok sikert kívánok hozzá! Ha kérdéseid vannak, vagy véleményedet szeretnéd megosztani, kérlek írj a Vendégkönyvbe vagy szólj hozzá az oldalhoz!
Szólj hozzá

Név:
E-mail címed:
Az e-mail címed nem jelenik meg az oldalon
Szöveg:
Milyen nap van ma Magyarországon?

Üzenőfal


Név:

Üzenet:Ingyenes honlapkészítő
Profi, üzleti honlapkészítő
Hirdetés   10
Végre értem amit angolul mondanak nekem, és megértik amit mondok.

KÖSZÖNÖM NOÉMI!